ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ
με έκπτωση 50%
από τον κατασκευαστή
ΠΑΛΙΑ ΤΙΜΗ 5980

Μόνο 2990

Μέχρι το τέλος της έκπτωσης απομείνει :

дни
0
часа
0
минути
25
секунди
42

Τι είναι Bracelet Bianchi;


Bracelet Bianchi– αυτό είναι το σπανιότερο είδος της ημιπολύτιμης πέτρας, ο μαυρο σουνγκίτη.

Αυτή η πέτρα εξορύσσεται σε μία μόνο κατάθεση στη Γη, η οποία βρίσκεται στην επαρχία Shandong (Κίνα). Η πέτρα έχει μετεωρική προέλευση - πριν 63 εκατομμύρια χρόνια ένας τεράστιος μετεωρίτης έπεσε σε αυτό το μέρος.

Η βιομηχανική εξόρυξη πέτρας άρχισε το 2009, αλλά λόγω της μεγάλης δημοτικότητας της πέτρας, τα αποθέματα της είναι σχεδόν εξαντλημένα. Πολύ σύντομα, η πέτρα μπορεί να αγοραστεί μόνο από στην δευτερογενή αγορά
Για το όφελος του Bracelet Bianchi


Bracelet Bianchi όχι μόνο φαίνεται όμορφο, αλλά είναι και εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία. Θεωρείται το βασικό στην κινεζική παραδοσιακή ιατρική και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία από τους μονάχους του Θιβέτ.

Ως αποτέλεσμα των ανασκαφών στις βόρειες επαρχίες της Κίνας, βρέθηκαν βελόνες από το Bracelet Bianchi (που χρησιμοποιήθηκαν για βελονισμό), οι οποίες έχουν ηλικία άνω των 7.000 ετών .

Στα παλιά χρόνια, αυτή τη πέτρα θεωρήθηκε πιο πολύτιμη από το χρυσό και τα προϊόντα που κατασκευάστηκαν από αυτήν περνούσανε με κληρονομιά.

Ο Κομφούκιος την ανέφερε στα έργα του και αυτή τη πετρά χρησιμοποιήθηκε για θεραπεία στο θρυλικό μοναστήρι Σαολίν. Σήμερα και εσείς μπορείτε επίσης να αγοράσετε αυτή την πέτρα.
Είναι ενδιαφέρουσα η ιδιότητα του Bracelet Bianchi, την οποία δεν έχει κανένα άλλη πέτρα πάνω στη Γη!

Η πέτρα είναι ομαλή και ευχάριστη στην αφή. Αν τρίβετε μια τέτοια πέτρα στο δέρμα ενός ατόμου, τότε θα αλλάξει αμέσως χρώμα της- σε μέρη όπου η πέτρα αγγίζει το δέρμα ξεκινά ισχυρή κυκλοφορία αίματος , το άτομο θα νιώσει σε αυτό το μέρος μια ευχάριστη θερμότητα.

Αυτή είναι μόνο μία από τις υπέροχες ιδιότητες της πέτρας, που χρησιμοποιείται στην κινεζική ιατρική.
Τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών του Bracelet Bianchi είναι εντυπωσιακά

Τα τελευταία χρόνια το Bracelet Bianchi έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών επιστημόνων και γιατρών, λόγω των απίστευτων θεραπευτικών αποτελεσμάτων, που έδειξαν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτή την πέτρα

Οι κλινικές μελέτες του Bracelet Bianchi έχουν διεξαχθεί σε ευρωπαϊκές χώρες, στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στην Τουρκιά και στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματά τους είναι εντυπωσιακά κάθε φορά.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο, ότι το Bracelet Bianchi διαθέτει μια ισχυρή θεραπευτική δύναμη και έχει θετική επίδραση σε ολόκληρο τον οργανισμό

 • Κανονικοποιεί την κυκλοφορία αίματος και λεμφαδένων, εξαλείφει τη στασιμότητα, βοηθά στην εξάλειψη των τοξινών και των βαρειών μετάλλων από τον οργανισμό.
 • Επαναφέρει τις προστατευτικές λειτουργίες του οργανισμού, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων με τους αναπνευστικούς οδούς
 • Βελτιώνει τις κινητικές λειτουργίες
 • Προωθεί την ψυχική χαλάρωση και τη χαλάρωση των μυών
 • Καταπολεμά το στρες και ανακουφίζει από την κόπωση
 • Μειώνει τον πόνο, συμπεριλαμβανομένου και του μυϊκού πόνου
 • Μειώνει τον αριθμό των κρυολογημάτων
 • Αποτρέπει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων
 • Αφαιρεί την κυτταρίτιδα, καταπολεμά το υπερβολικό βάρος, ομαλοποιεί το μεταβολισμό
 • Βελτιώνει την λειτουργία όλων των εσωτερικών οργάνων: το στομάχι, τα έντερα (ιδιαίτερα, εξαλείφει τη δυσκοιλιότητα), τα νεφρά, το συκώτι, τους πνεύμονες, την καρδιά.
 • Κανονικοποιεί την πίεση, ανακουφίζει από τους πονοκεφάλους
 • Έχει ισχυρό αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα
 • Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών

Σημειώθηκε, ότι οι άνθρωποι που φορούσαν βραχιόλι για μερικούς μήνες, αισθάνθηκαν πολύ καλύτερα και πιο υγιείς, από πού ήτανε. Αυτό αντανακλάγανε στην εξωτερική εμφάνισή τους – αυτοί φαινόντανε νεότεροι και πιο εύχρηστοι από τους συνομηλίκους τους.

Οι κλινικές μελέτες της πέτρας εξακολουθούν μέχρι σήμερα να εκπλήσσουν πολλούς γιατρούς!
Με ποιες ιδιότητες η πέτρα Bracelet Bianchi έχει μια τέτοια υψηλή απόδοση;


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ


Η χημική ανάλυση έδειξε, ότι στην πέτρα υπάρχουν πάνω από 30 βασικά στοιχεία, τα οποία είναι απαραίτητα για ένα άτομο, είναι τέτοια όπως Sr, Ti, Cr, Mn, Zn, Ca, Fe, P, K, Na, κλπ. Καμία άλλη πέτρα δεν περιέχει τέτοια ποσότητα στοιχείων, που είναι χρήσιμα για την ανθρώπινη υγεία.


ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ


Η πέτρα Bracelet Bianchi παράγει υπέρυθρη ακτινοβολία με μήκος κύματος (8-14 μικρόμετρα) κοντά στο μήκος κύματος της υπέρυθρης ακτινοβολίας του ίδιου του ανθρώπινου σώματος, το οποίο οδηγεί σε ηχηρά φαινόμενα. Ως αποτέλεσμα, η πιθανή ενέργεια των κυττάρων του σώματος αυξάνεται, αυτά καθίστανται πιο δραστικά και βιώσιμα. Το μη δεσμευμένο νερό φεύγει από μέσα τους, αυξάνεται η δραστηριότητα συγκεκριμένων κυτταρικών δομών, αυξάνεται το επίπεδο των ανοσοσφαιρινών, αυξάνεται η ενεργή δραστηριότητα των ενζύμων και γίνονται και άλλες βιοχημικές αντιδράσεις χρήσιμες για την υγεία.


ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ


Όταν η πέτρα τρίβεται στο δέρμα, που γίνεται αυτόματα όταν φοράνε βραχιόλι, το Bracelet Bianchi παράγει έναν υπέρηχο. Υπερηχητική θεραπεία – είναι ένας από τους γνωστούς τρόπους για τη θεραπεία πολλών ασθενειών. Επίσης χρησιμοποιείται στην αισθητική με μηχανήματα. Το υπέρηχο ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό και την λεμφική παροχέτευση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει τη διατροφή των ιστών, καίει σωματικό λίπος.
Τι λένε οι γιατροί για το βραχιόλι Bracelet Bianchi;

«Οι ιδιότητες της πέτρας Bracelet Bianchi άρχισαν να μελετώνται σχετικά πρόσφατα, αλλά τα αποτελέσματα που πάρθηκαν είναι ήδη εντυπωσιακά. Ειλικρινά, δεν είμαι υποστηρικτής της παραδοσιακής ιατρικής, αλλά αυτό που βλέπω, είναι εκπληκτικό.

Ένα βραχιόλι από πέτρα Bracelet Bianchi έχει πραγματικά μια ισχυρή θεραπευτική δράση και αυτοί οι ασθενείς, που το φορούν, γρήγορα γιατρεύονται από μια ποικιλία ασθενειών.

Τον τελευταίο καιρό, έχω συστήνω αυτό το βραχιόλι σε όλους σχεδόν τους ασθενείς μου, και η δυναμική ανάρρωσης βελτιώθηκε σχεδόν κατά 300%. Είναι εκπληκτικό, αλλά είναι γεγονός.

Μίλησα με πολλούς συναδέλφους μου, έχουν περίπου τις ίδιες παρατηρήσεις.

Bracelet Bianchi μπορεί στα αλήθεια να θεραπεύσει!».

Σε ποιες περιπτώσεις και σε ποιες ασθένειες συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το βραχιόλι Bracelet Bianchi;

 • Μακράς διαρκείας εργασία με τον υπολογιστή, με φορητές συσκευές και άλλου εξοπλισμού, που παράγει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία
 • Καθημερινή εργασία γραφείου, καθιστικός τρόπος ζωής
 • Αυξημένος φόρτος εργασίας, εντατική εργασία
 • Συχνές στρες, νευρική καταπόνηση, αϋπνία
 • Μείωση της ανοσίας, συχνά κρυολογήματα
 • Ισχιαλγία
 • Πονοκέφαλοι
 • Σακχαρώδης διαβήτης
 • Υπερβολικό βάρος, κυτταρίτιδα
 • Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο
 • Κατάγματα και ρωγμές των οστών (επιταχύνει την επούλωση)
 • Γεροντική ηλικία
 • Καρδιαγγειακές παθήσεις, διαταραχές λειτουργιάς των νεφρών, αναπνευστικών οδών, ασθένειες των νεφρών, του πεπτικού συστήματος, του μυοσκελετικού συστήματος (θυλακίτιδα, αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα)

Όπως διαπιστώθηκε από πολυάριθμες μελέτες, η πέτρα Bracelet Bianchi έχει θετική επίδραση σε ολόκληρο το οργανισμό ως σύνολο και μπορεί να προσφέρει μια ουσιαστική βοήθεια στη θεραπεία και την πρόληψη σχεδόν κάθε ασθενειών.
Πρόσθετα οφέλη του βραχιολιού


Κομψό και όμορφο αξεσουάρ με στύλατο σχεδιασμό


Μια σπάνια ημιπολύτιμη πέτρα - είναι πραγματικά ένα αξιόλογο πράγμα


Ποιοτική εκτέλεση


Ένα υπέροχο δώρο, με το οποίο θα είναι ευχαριστημένος ο καθένας


Εξοικονόμηση στα φάρμακα


Εύκολος στη χρήση


Πλήρως ασφαλής


Προϊόν με αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα


Σχόλια αγοραστών

Άρχισα να φοράω το βραχιόλι και όλα πέρασαν κυριολεκτικά μέσα σε λίγες μέρες!

«Είμαι έκπληκτη από τη δράση του βραχιολιού Bracelet Bianchi. Το αγόρασα με τη σύσταση μιας γνωστής, αλλά αλήθεια δεν πίστευα ότι θα βοηθήσει τόσο πολύ. Τον τελευταίο καιρό άρχισα να αισθάνομαι άσχημα, αλλά μαζί με αυτό δεν μου πονούσε πουθενά. Οι επισκέψεις στους γιατρούς δεν έδωσαν τίποτα. Έχω υποφέρει σχεδόν έναν χρόνο. Άρχισα να φοράω βραχιόλι και όλα πέρασαν κυριολεκτικά μέσα σε λίγες μέρες. Όμως παρατήρησα την πρώτη θετική δράση του κιόλας την πρώτη μέρα το βράδυ (έβαλα το βραχιόλι γύρω το μεσημέρι). Θεωρώ, ότι είναι ένα πολύ καλό θεραπευτικό προϊόν, που δεν θα τελειώσει ποτέ και θα βοηθάει σε όλη μου τη ζωή»

Φωτεινή K., 38 χρονών

... βοήθησε μόνο αυτό το βραχιόλι!

«Φοράμε όλη την οικογένεια, εγώ, ο σύζυγος και η κόρη. Δεν έχουμε αρρωστήσει ούτε μια φορά αυτό το χειμώνα, αν και όλοι γύρω μας - οι φίλοι και οι συνάδελφοί στην δουλειά, ήταν άρρωστοι πολλές φορές. Και εμείς οι ίδιοι πριν αρρωσταίναμε πολύ συχνά. Θεωρώ, ότι βοήθησε σε εμάς αυτό το βραχιόλι. Συν το ότι είναι όμορφο, μου αρέσουν πολύ τα πέτρινα βραχιόλια και οι χάντρες»

Μαρίνα Δ., 33 χρονών

Από τότε που φόρεσα αυτό το βραχιόλι, η καρδιά μου δεν με ενοχλούσε ποτέ!

Άρχισα να φοράω με τις συμβουλές ενός θεραπευτή. Έχω προβλήματα με την καρδιά. Από τότε που φόρεσα αυτό το βραχιόλι, η καρδιά μου δεν με ενοχλούσε ποτέ. Συνεχίζω να φοράω. Μου αρέσει!».

Μιχάλης, 41 χρονών

Το κεφάλι και τα οστά μου έπαψαν να πονάνε!

«Η κατάσταση της υγείας μου βελτιώθηκε πραγματικά. Δεν είμαι πια νεαρός, αλλά εμφανίστηκε μια ενέργεια όπως στα νιάτα μου με αυτό το βραχιόλι. Έγινα λιγότερο νευρικός, κοιμάμαι καλά και γενικά αισθάνομαι απλά υπέροχα. Το κεφάλι και τα οστά μου έπαψαν να πονάνε. Ακόμη και στην εμφάνιση μου έχω αλλάξει, ότι έχουν παρατηρήσει πολλοί. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγορά. Συνιστώ σε όλους».

Βαγγέλης, 58 χρονών
Προσοχή! Προσοχή στις απομιμήσεις!


Λόγω της μεγάλης δημοσιότητας της πέτρας Bracelet Bianchi και της περιορισμένης προσφοράς του, στην αγορά εμφανίστηκαν πολλές απομιμήσεις του, κατά κανόνα, επίσης και της κινέζικης παραγωγής.

Υπό το πρόσχημα του Bracelet Bianchi, πωλούν μια εντελώς διαφορετική πέτρα, που δεν έχει καθόλου κάποιες χρήσιμες ιδιότητες.

Αν θέλετε να αγοράσετε το βραχιόλι από το ΑΛΙΘΗΝΟ Bracelet Bianchi, μπορείτε να το παραγγείλετε σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Είμαστε ο επίσημος διανομέας των βραχιολιών Bracelet Bianchi στην επικράτεια των χωρών της ΕΕ και εγγυόμαστε, ότι δεν υπάρχουν απομιμήσεις.
Πώς σωστά να χρησιμοποιήσετε το βραχιόλι;

 • Φορέστε το βραχιόλι στον καρπό
 • Φοράτε μερικές ώρες την ημέρα
 • Το βραχιόλι μπορείτε να βάλετε σε ένα μέρος, στο οποίο αισθάνεστε την ένταση, δυσφορία, πόνο

Απτές βελτιώσεις της υγείας από τη χρήση βραχιολιών θα παρατηρήσετε ήδη μέσα σε λίγες ώρες, ωστόσο, το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν φοριέται συνεχώς και μακροχρόνια.

5980
2990


Μέχρι το τέλος της έκπτωσης απομείνει :


дни
0
часа
0
минути
25
секунди
42

Είναι ακριβό αυτό ;

Ο μαύρος νεφρίτης Bracelet Bianchi αφορά σε ημιπολύτιμες σπάνιες πέτρες. Αυτός εξορύσσεται μόνο σε ένα μέρος και καθιερώνεται μονοπώλιο στην εξόρυξη του.

Αν κάπου είδατε προϊόντα από Bracelet Bianchi σε χαμηλές τιμές, το πιθανότερο είναι οι αυτά απομιμήσεις είναι .

Το πρωτότυπο Bracelet Bianchi δεν μπορεί να κοστίζει φθηνά. Και κάθε χρόνο το κόστος του μόνο αυξάνεται!